zaterdag 8 september 2012

HP RP7 7800 All-in-One met Style BYPOS-2092, van Hewlett Packard voor € 2.160,00 profiteer Alleen bij BYPOS.

HP RP7 7800 All-in-One met Style BYPOS-2092, van Hewlett Packard voor € 2.160,00 profiteer Alleen bij BYPOS.

Geef uw winkel meer uitstraling met de moderne, de ruimtebesparende HP RP7, die alle functionaliteit biedt van een traditionele retailoplossing, plus een mooi design dat heel geschikt is voor winkel- en recreatie-omgevingen.
Plaats hem op de toonbank of monteer hem aan de muur (montagemateriaal wordt apart verkocht); de unieke dubbel-scharnierende voet is kantelbaar en in hoogte verstelbaar voor maximaal comfort.
Met de elegante vlakke randen is dit een aantrekkelijke zelfbedieningskiosk, die de aandacht trekt en die uw werknemers graag zullen gebruiken.
Met de connectoren aan alle vier zijden van het scherm kunt u de selectie van stijlvolle randapparatuur (magneetstrip- of vingerafdruklezer of webcam/apart verkocht) aansluiten die u nodig heeft.
Prestaties waarop u kunt vertrouwen
Quad-core 2e generatie Intel® Core™ processoren met Intel® vPro™ technologie (geselecteerde configuraties) bieden hardwaregebaseerde remote beheertechnologie en een stabiele, veilige en betrouwbare IT-infrastructuur.
DDR3 RAM-technologie zorgt dat applicaties snel geladen worden en dat u snel kunt wisselen tussen geopende vensters. Kies tot twee vaste schijven of solid-state schijven met RAID-functionaliteit.
Kies een 38,1-cm (15-inch) of 43,2-cm (17-inch) diagonaal scherm en personaliseer het met handige, vertrouwde capacitieve touchtechnologie of de flexibele navigatiefuncties van een drukgevoelig touchscreen.
Voeg een scherp display aan de klantzijde toe. Het HP RP7 26,4-cm (10,4-inch) CFD-display (B0T22AV) is ideaal voor extra reclame en promotiekansen. Het HP RP7 VFD klantendisplay (B0T26AV) toont duidelijk leesbare prijs- en productinformatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten