zondag 25 november 2012

EPSON TM- C610 FULL- COLOUR COUPON PRINTING BYPOS-3091, van Epson voor € 990,00 profiteer Alleen bij BYPOS.

EPSON TM- C610 FULL- COLOUR COUPON PRINTING BYPOS-3091, van Epson voor € 990,00 profiteer Alleen bij BYPOS.

Trek de aandacht van uw klanten en verhoog uw omzet met waardebonnen in full colour. Door over te schakelen op kleur kunnen waardebonnen gemakkelijker van kassabonnen worden onderscheiden. Hierdoor zullen meer bonnen worden ingeruild, komen uw klanten vaker terug en verbetert de klantenbinding.
De Epson TM-C610 is een unieke, compacte kleurenprinter voor het afdrukken van waardebonnen die gemakkelijk binnen uw verkooppunt past. Deze printer drukt opvallende, waterbestendige waardebonnen in kleur met een snelheid van 96 mm per seconde, zodat uw klanten niet hoeven te wachten.
De TM-C610 vereist slechts minimaal onderhoud en is uiterst betrouwbaar dankzij de Micro Piezo-printkop en duurzame automatische papiersnijder. De printer kan op afstand worden beheerd en biedt USB- en netwerkaansluitingen voor eenvoudige connectiviteit.
De TM-C610 is zelfs voor onervaren gebruikers gebruiksvriendelijk en is vanaf de voorkant te bedienen. Ook kunnen papier en inkt in enkele seconden aan de voorzijde worden verwisseld. De cartridge beschikt over een afvalreservoir voor inkt, zodat er niet gemorst wordt. De TM-C610 kan helpen de verbruikskosten laag te houden doordat deze printer gewoon papier en patronen met hoge capaciteit gebruikt, geoptimaliseerd voor het afdrukken van grote hoeveelheden. Gewoon papier en inkt op waterbasis helpen ook de impact op het milieu te verminderen.

Techn. Specs.

 
Assortiment producten Epson TM C610
Compatibiliteit PC
Aantal in pakket 1
Produkt type Kassabon-printer voor verkooppunt
Breedte 18.5 cm
Hoogte 19.5 cm
Diepte 20 cm
Printer / Connectiviteitstechnologie Met bekabeling
Printer / Uitvoertype Kleur
Printer / Max. H-resolutie kleuren 360 dpi
Printer / Max. H-resolutie zwart-wit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten