vrijdag 8 november 2013

Unitech SRD650 incl. software Inventory Manager BYPOS-2812, van Unitech voor € 499,00 profiteer Alleen bij BYPOS.

Unitech SRD650 incl. software Inventory Manager BYPOS-2812, van Unitech voor € 499,00 profiteer Alleen bij BYPOS.

Het gebruik van datacommunicatie is tegenwoordig essentieel voor de bedrijfsvoering geworden. Dat vraagt om totaaloplossingen waarin producten en software feilloos op elkaar aansluiten en effectief kunnen worden ingezet. Unitech begrijpt welke eisen ondernemers stellen en presenteert haar nieuwe concept: Solution Ready Design (SRD). Deze nieuwe SRD-lijn biedt veel voordelen en mogelijkheden voor diverse markten. 

Unitech’s Solution Ready Design (SRD) is dé totaaloplossing op het gebied van datacommunicatie waarmee u direct aan de slag kunt!

De SRD650 is het eerste lid van de SRD-lijn, speciaal ontworpen voor kleine en grote onderneming die zelf “in controle” willen blijven. De kracht van efficiëntie: verhoog de productiviteit en verlaag uw kosten. Direct aan de slag met het SRD650-pakket Het SRD650-pakket bevat niet alleen Unitech’s nieuwste terminal, de SRD650 wordt geleverd met een gebruikersoplossing op zodanige wijze dat deze door de gebruiker op eenvoudige wijze kan worden ingezet. U kunt snel en gemakkelijk uw eigen applicatie maken met de Kalipso Basic Application Generator of maak een keuze uit een tal van voorgeïnstalleerde applicaties (naar eigen behoefte aan te passen). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten