zondag 16 augustus 2015

Star mPOP All in one Kassalade en printer by Star of € 375,00 at BYPOS bv, ✓ 24/h GLS service.

Star mPOP All in one Kassalade en printer by Star of € 375,00 at BYPOS bv, ✓ 24/h GLS service.


MPOP werkt met alle grote mobiele besturingssystemen, waaronder Apple iOS, Android en Windows, waardoor u de vrijheid krijgt om te bepalen waarmee u hem gaat gebruiken.

Tablet niet in de prijs inbegrepen! 
De meervoudige functies en connectiviteit van de MPOP maken verwerking van transacties vlot en moeiteloos voor verkooppunten zoals bars, cafés, retailers en pop-up winkels. Dankzij het strakke design heeft hij niet veel plek nodig en eventueel kan hij ook worden vastgezet onder de toonbank.
Betrouwbare 100 mm/seconde printer: Makkelijke invoer aan de voorzijde met top-loading van het thermische bonpapier. Het automatische 'guillotine' snijmes snijdt de 58mm brede bonnen zo af dat ze niet op de vloer zullen vallen. Ze blijven dus nog met een klein puntje aan de rol vastzitten. Een nieuwe rol erin doen is zeer simpel - druk eenvoudig tegen de voorzijde van de printer en druk een hendeltje naar beneden waardoor u de rol erin kan laten vallen.
De snelle lade heeft ruimte voor 6 of 8 muntvakken en 4 recht-opstaande biljetvakken. Biljetten met hoge waarde kunt u voor de veilig onder de muntvakken opslaan en een software-slot zorgt voor extra veiligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten