woensdag 6 juni 2012

EasyGo! PODLite Pakketberzorger BYPOS-2038, van BYPOS voor € 55,00 profiteer Alleen bij BYPOS.

EasyGo! PODLite Pakketberzorger BYPOS-2038, van BYPOS voor € 55,00 profiteer Alleen bij BYPOS.

Zodra de POD terminal is gevuld met de relevante basisinformatie zoals Delivery Id, adres, aantal pakketten kunt u beginnen met de levering! Optioneel is het mogelijk gedetailleerde informatie over de inhoud van elk pakket beschikbaar te stellen. Voor de gebruiker is dit relevant om de veilgheid en correctheid van gegevens tijdens aflevering te kunnen waarborgen. 

Bij het starten van het leveringsproces ziet de gebruiker een compleet overzicht van alle leveringen, gesorteerd op vooraf gedefinieerde instellingen door de host/ planning systeem. Wanneer de gebruiker aankomt op de plaats van bestemming, hoeft hij alleen maar de gegevens van de levering te controleren, opmerkingen toe te voegen indien nodig, Bijvoorbeeld 'missing box' (de opmerkingen kunnen vanuit een een master file worden opgehaald). Tot slot vraagt de gebruiker de klant om een handtekening als bewijs van levering. 

EasyGo! PODLite is eenvoudig te installeren. Het gaat hierbij om 1 master file waar de basisgegevens van alle leveringen in staan. Indien nodig kan de gebruiker aanvullende informatie erbij vermelden zoals: 

- Details van elk pakket voor elke levering, verpakking code en beschrijving, leveringsinstructies
- Waarschuwingen en opmerkingen. 

EasyGo! PODLite maakt het ook mogelijk voor het verzamelen van verpakkingen nieuwe activiteiten aan te maken. Voer gewoon de naam of klantnummer, adresgegevens, het aantal pakketten en de handtekening van uw klant (optioneel) in en de collectie is gemaakt! 

Tot slot kunt u het register van uw leveringen uploaden naar de host via de cradle of Wi-Fi 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten