donderdag 14 juni 2012

LXE MX8 Rugged Hand Held Computer BYPOS-2046, van LXE voor € 799,00 profiteer Alleen bij BYPOS.

LXE MX8 Rugged Hand Held Computer BYPOS-2046, van LXE voor € 799,00 profiteer Alleen bij BYPOS.

LXE in Groenekan komt met de MX8, een handheld data collectie computer voor de retail- en distributiesector. Deze kleine en lichte draagbare computer is speciaal ontworpen voor bedrijven die de productiviteit en de flexibiliteit van hun data capture toepassingen voor winkel- en voorraadruimten willen verhogen.
Het wordt een essentiële nieuwkomer genoemd in het bestaande LXE-gamma van robuuste, ergonomische handhelds, waartoe ook de MX5, de MX3X (de enige horizontale, halfscreen handheld op de markt) en het vlaggeschip van LXE, de MX7, behoren.
De MX8 is LXE’s meest compacte handheld: hij is nauwelijks 19 cm lang en weegt nog geen 400 gram. Het heldere touch screen is van het type QVGA LCD en de verlichte toetsen garanderen absolute zichtbaarheid op plaatsen waar het licht allesbehalve optimaal is. De scanopties omvatten een gewone scanner plus 1D- en 2D-imagers. De MX8 is standaard uitgerust met een IEEE 802.11a/b/g radio en Bluetooth, werkt met de krachtigste CPU in zijn klasse, heeft veel geheugen en draait op Windows® CE 5.0 Professional.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten